HP veronikája kapcsán támadt az alábbi merész ötletem... 
Szerintem tök jó, hogy még az elején elkezdtük a címek mellé utólag beírni a "megfejtéseket", mert így már a korábbi kereső is, de az új kereső meg főleg (hiszen lehet pl. csak címekre is keresni) biztosan kiadja azokat a topikokat, amikben az adott faj milyen növényként, vagy feladványként, vagy védett növényként, stb. szerepel a címben (ill. természetesen csak hozzászólásként is lehet rá keresni...) Eddig összesen 1309 milyen növény, ill. 758 feladvány volt a fórumon, amik között már igazán sok érdekes növény is szerepelt, úh. szerintem ez azért már egy elég jó - és bővülő!
- "adatbázis" a kereső számára.
Arra gondoltam, mivel lehetne még a taxon nevén kívül bővíteni az adatokat a kereső számára... lehet, hogy hasznos lenne a hazai fajok esetében lelőhelyet és időpontot is megadni valamilyen egységes, kereshető formátumban. A topik címében ez már túl sok lenne, de mivel a topikon belül az egyes hozzászólásoknak is lehet alcímet adni, így oda esetleg be lehetne írni valamit (ld. ezen hozzászólás címe felül!) Hm? Hátha akkor idővel lehetne majd úgy is keresni, hogy pl. a Pest megyében, májusban eddig "összeszedett" fajok a fórumon... lehet, hogy hasznos lenne, hm?