![]() |
|
mindannyian kedveljük őket (=Carex umbrosa)
- Fotó-feladványok 05.12.2011. 19:12- bosna sarajevo •

RE: mindannyian kedveljük őket
- Fotó-feladványok 05.12.2011. 19:34- brentakurdvium •

Én megteszem tétemet a Carex caryophylleára. A tömlő szörös, kicsi csőre van. A legalsó murvalevél rövid, hegyes. Az alsó termős füzérkének talán van rövid, hüvelybe burkolt nyele. A porzós füzérke is talán bunkó alakú (?). Többet már nem hordok össze, mert ha nem az, akkor égő ennyire megmagyarázni.

- Fotó-feladványok 05.12.2011. 19:41- bosna sarajevo •

- Fotó-feladványok 05.12.2011. 19:42- bosna sarajevo •

RE: mindannyian kedveljük ?ket
- Fotó-feladványok 06.12.2011. 00:56- Lila Pereszke •

(Khm, látom a többiek ravaszul hallgattak, de én azért diszkréten jelezném Bosninak, hogy - amennyiben nem szörnyen aljasravasz félrevezetésnek szánja az elnevezést - akkor nem igazán célszerű feladványként carex_umbrosa2_Ják.JPG nevű képet feltölteni, lévén ezesetben az Explorer "határoz" helyettünk... )

- Fotó-feladványok 06.12.2011. 08:55- bosna sarajevo •

ennyire aljas vagyok, ennek ki kellett derülnie
nekem ez nem tűnt fel, a Mozilla az nem tesz ilyet, Explorert meg 10 éve nem láttam közelről
mivel a képeim jó része feliratozva van, és nem volt kedvem még bíbelődni az átnevezéssel, ezért így tettem fel
különösebben nem zavar, ha valaki a nevét ki tudja nyerni az eredeti fájlnévből (gondoltam is rá, hogy ez nem lehetetlen), de mivel ez most itt nem pénzre megy, talán nem ez a megfejtők elsődleges célja
de majd ügyelni fogok rá a jövőben

- Fotó-feladványok 06.12.2011. 09:56- Jaurinum •

Zitat von Lila Pereszke
(Khm, látom a többiek ravaszul hallgattak, de én azért diszkréten jelezném Bosninak, hogy - amennyiben nem szörnyen aljasravasz félrevezetésnek szánja az elnevezést - akkor nem igazán célszerű feladványként carex_umbrosa2_Ják.JPG nevű képet feltölteni, lévén ezesetben az Explorer "határoz" helyettünk...)
És az nem számít hamiskártyásnak, aki egyből megnyitja az összes böngészőt, hogy mit mutat a kép megnyitásakor a címsor? :)
Sajnos eddig én bottal ütöttem ennek a fajnak a nyomát, pedig volt, hogy konkrétan erre vadászva indultam útnak. Majd egyszer, ha félreállok egy fa mögé, akkor megpillantom.

- Fotó-feladványok 06.12.2011. 10:47- Lila Pereszke •

Hasonló topikok | Válaszok | Utolsó hozzászólás⁄Nézet |
Creux-du-Van, avagy milyen az a berkenyés legelő? Topik helye: Külföldi kirándulások, túrabeszámolók - barkócza | 1 |
20.11.2010. 21:20![]() Írta: barkócza • Nézet: 909 |

![]() 0 Fórumtag és 13 Vendég online |
![]()
A fórumon 16058
topik
és
67908
hozzászólás van.
Rekord látogatottság: 147 Felhasználó (27.06.2017. 10:49). |