Péntekre egy vértesi bóklászást ajánlanék föl, fakultatív programmal. Vasárnap Veszprémben családi program, de esetleg maradok is: Lehetne akár Balaton-felvidéket (Taljándörögd) vagy Bakonyt (Tobán-hegy) szervezni.
Úgy értem, hogy hogy "ad hoc" módon alakítható a program. Május elsején Vértesbe jönnél, vagy esetleg Veszprémig? Onnan redukált számú kocsival mehetünk Taljándörögdre, vagy a Bakonyba. Vértesben Vaskapu, Badacsony, bodzaszagú ujjaskosbor, Pogácsa-rét, stb. a menü. Sőt, még madárcseresznyét is mutatok.
Hm, vagy ha összejön 28-ára Pesten egy telekocsi, akkor bejárhatjuk Tolnát-Baranyát, majd este 6-ra elmegyünk Bátára Kalotás Zsoltot nézni. (Na jó, ez egy kicsit zűrös.)
Hm, hát ha senki más nem ér rá máj. 1-én Pestről, akkor egyedül nem kocsizok le Veszprémig... (Főleg azért nem, mert hamarosan valószínűleg úgyis megyek a környékre.) De ha a Vértes is oké, akkor az közel van, oda megyek!
Hú, ez a gyökérféle most nem világos. :) Szóval, én Veszprémből jövök, de Pestre megyek vissza. Az a lehetőség, hogy Feheru Waron a vasút- vagy a buszállomáson fölszedem a társaságot, és a végén mindenkit hazaviszek.
Eddig Pereszke jelentkezett (nem kell ÚMF-et cipelni ), esetleg egy ismerősével. Ez utóbbi esetben ő is hoz négy kereket.
Csak szólok előre, hogy tegnap még igen bánatosak voltak az orchik.
Nemnem, ÚMF-et kell cipelni! És egy komoly teljesítménytúrázós múlttal rendelkező csapatban egy idő után még Pereszkét is cipelni kell...
Szóval nem tudom Gurgolyáék milyen túrát terveznek, de ha esetleg a teljes Vértest körbe akarjátok szaladni X idő alatt a várható 30 fokban, akkor nem biztos, hogy csatlakozni tudok hozzátok... mert ha esetleg végelgyengülésben elhullok útközben, akkor sajnos utána kb. 100 nap múlva lekapcsolják a fórumot...
De azt is lehet, hogy engem otthagytok valahol szöszmötölni az "érdektelen nem orchikkal" és majd találkozunk valahol, vagy kocsival megyek és akkor én majd visszamegyek egyedül.
Hát bánhatjátok, hogy nem jöttetek, mert Barkócza igazán nagyon lelkes túravezetést és berkenyés továbbképzést tartott a felségterületén! (Berkenyész-vizsgára mondjuk azért még nem nagyon merek bejelentkezni, de majd egyszer talán... )
P.S.: ráadásul remek 3D pálinkával is ellátott, (ami poharanként még egy-egy további D-t is eredményez! )