Hm, hát ez tök fura... Szerintem nevezzük el Barbie-salátának!
(De egyébként meg vagy egy klorofillhiányosnak született szerencsétlen jószág, ami fotoszintézis nélkül nem fogja megérni a felnőtt (határozható) kort, vagy pedig szegény tök sötétben volt eddig, pl. egy szénaboglya alatt és azért klorofillhiányos, akkor még esetleg bezöldülhet, ha nagyon akar...)
- NÖVÉNYEK
26.06.2011. 11:10
-
pmrc
• | 136 Hozzászólás
Köszönöm a segítséget mindenkinek. Talán valóban az lehet az igazság, hogy valami eltakarta előle a napot és odaérkezésen előtt nemsokkal kerülhetett napvilágra. Emellett szól, hogy a környéke teljesen növénymentes volt. ( kép ) Pár napja voltam arra ismét, de sajnos semmi olyat nem láttam, ami akár nyomokban is emlékeztetett volna rá.
(P.S.: azok kerülnek ide, amikre sokáig nem érkezik értékelhető (=legalább nemzetség szintű) meghatározás, ill. amikre várhatóan nem is fog érkezni mostanában... )
- NÖVÉNYEK
27.06.2011. 22:00
-
Jaurinum
• | 1.690 Hozzászólás
Szerintem ezt egy komolyabb gyomirtó-adaggal löttyintették meg (vagy már eleve szennyezett volt a talaj), és egy aszat vagy csorbóka akart lenni. Szántókon nem szokatlan látvány. Bár a Lactuca colchiciflora megoldás roppant szellemes. :)